کارشناسی خودرو تویوتا راوفور فول آپشن – شما می توانید با درخواست کارشناسی تخصصی رنگ،بدنه و فنی خودرو تویوتا راوفور خریدی مطمئن داشته باشید.شما در هر جا که حضور داشته باشید می توانید با شرکت تابش خودرو تماس بگیرید یا درخواست کارشناسی خودرو راوفور را با کلیک در کادر بالا(درخواست کارشناسی خودرو) ثبت نمایید و کارشناسان تابش خودرو کمتر از نیم ساعت بعد به محل مورد نظر شما برای کارشناسی کامل خودرو اعزام میشوند. و کارشناسی خودرو شامل تشخیص رنگ و بدنه، بررسی موتور و گیربکس،بررسی سیستم تعلیق و فرمان و ترمز،بررسی تجهیزات الکتریکی و تست و بررسی همه ی آپشن های خودرو و بررسی دقیق کارکرد خودرو می باشد و در پایان کارشناسی یک گزارش رسمی با مهر شرکت در محل کارشناسی خودرو توسط کارشناس تقدیم شما خواهد شد.
تاریخچه و کارشناسی خودرو تویوتا راوفور
تویوتا راوفور یکی از بهترین و پرفروشترین شاسیبلندهای شرکت تویوتا است که در هم اکنون نسل چهارم آن توسط کمپانی ایرتویا نماینده رسمی محصولات تویوتا، در بازار کشورمان عرضه میشود.
تویوتا یکی از قدیمیترین خودروسازی های کشور ژاپن به حساب می آید که فعالیتهای خود را از سال 1937 در شهر آیچی کشور ژاپن آغاز کرد. اولین خودروی سواری این کمپانی، تویوتا AA نام داشت که در گوشهای از کارخانه نساجی صنایع تویوتا شکل گرفت. تویوتا در حال حاضر بزرگترین شرکت خودروسازی جهان محسوب میشود که خودروهایی همچون لکسوس، دایهاتسو و هینوموتورز را تحت مالکیت خود دارد.
شرکت تویوتا در نمایشگاه توکیو سال 1989 از طرح مفهومی (CONCEPT) اولین شاسیبلند کامپکت جهان رونمایی کرد که از ارتفاعی مانند به شاسی بلندهای بزرگ برخوردار بوده، اما ابعادی بسیار کوچک تر از آن خودروها داشت. این شرکت ژاپنی، نام RAV4 را برای شاسیبلند کوچک خود برگزید که مخفف عبارت Recreational Active Vehicle With 4-Wheel Drive بوده و به معنی «وسیله نقلیه تفریحی دارای چهارچرخ متحرک» است. تویوتا سعی داشت با تولید این محصول خلأ میان شاسیبلندهای بزرگ خود را با خودروهای سدان برطرف نماید به همین منظور در ساخت این خودرو دست به خلاقیت جالبی زده و پلتفرم آن را از تویوتا کرولا و سیستم تعلیق آن را نیز از تویوتا سلیکا جیتی به الهام گرفته است. اولین نسل از تویوتا RAV4 در سال 1994 به بازار ژاپن عرضه شد که توجهات زیادی را به خود جذب نمود و پس از آن نیز راهی بازارهای جهانی شد.
کارشناسی طرلحی ظاهری خودرو تویوتا راوفور
طراحی نمای کلی تویوتا RAV4 نسل جدید، نقطه آغازی بود برای طراحی خودروهای جدید شرکت تویوتا که در بین سالهای 2016 تا اواخر 2017 به بازار جهانی عرضه شدند؛ البته شرکت تویوتا برعکس شرکت های آلمانی علاقه چندانی به استفاده از یک زبان مشترک در تمامی محصولات خود نداشته و سعی دارد به وسیله ساخت خودروهایی با طراحی متفاوت، بسیاری از خریداران را بهسوی خود جذب نماید. در نمای جلویی تویوتا راوفور 2016 شاهد تغییرات چشمگیری هستیم که باعث شده چهره این خودرو کمی مدرنتر و با جسارت تر از قبل به نظر برسد. خط های حجیم روی سپر، حالت کشیده چراغها و همچنین جلوپنجره باریک این خودرو شباهت بسیاری به تویوتا CHR دارد، اما به نسبت ساده تر به نظر میرسد! نمای جانبی تویوتا راوفور نیوفیس بسیار ساده بود و نسبت به نسل گذشته کاملاً دستنخورده باقیمانده است، تنها به لطف استفاده از فلاپهای بزرگتر و رینگهای اسپرت 18 اینچی کمی جوانتر از نسل قبل شده است. بخش عقب راوفور نیوفیس، مانند بخش جانبی آن تغییرات بسیار کمی را نسبت به گذشته داشته است و درواقع میتوان گفت که شرکت تویوتا تنها به تغییر طرح چراغها و اضافه کردن دفیوزر به سپر عقب قانع بوده است. شاید تغییرات اعمالشده در این خودرو نسبت به مدل2013 بسیار کم بوده و همچنان ساده به می باشد، اما درمجموع میتوان گفت در بخش طراحی به تویوتا راوفور 2016 نمره عالی داد و از آن بهعنوان یک شاسیبلند با جزبه و دوستداشتنی نام برد.
حتما بخوانید: انواع و مزایا و معایب خودروهای هیبریدی
طراحی داخل کابین و امکانات رفاهی
فضای داخلی تویوتا راوفور نیوفیس از کیفیت زیادی برخوردار است به طوری که در بیشتر قسمت ها از پوشش چرمی استفاده شده است، اما در مقایسه با رقبایی همچون کیا اسپورتیجکمی قدیمی و ناهماهنگ تولید شده است و به نظر میرسد شرکت تویوتا در طراحی این قسمت مقداری کوتاهی کرده است. صندلیهای این خودرو دارای طراحی اسپرت بوده و در ردیف جلو از تنظیمات 6 حالته برقی بهره مند شده است. صندلیهای ردیف عقب این خودرو نیز از راحتی بسیار زیادی برخوردارند فضای داخلی این خودرو به گونهای طراحیشده که حتی افراد بلندقد نیز هیچ مشکلی از جهت فضای پا و سر نخواهند داشت. ناگفته نماند که سرنشینان ردیف عقب این خودرو میتوانند از طریق دسته اهرمی که در کنار صندلی قرار دادهشده، پشتی صندلیهای خود را در سه حالت مختلف تنظیم نمایند. بخش پایینی داشبورد رافور از جنس چرم بوده که در ترکیب با چرم بهکاررفته شده در صندلیها، دستهدنده، فرمان و ترمزدستی و… حس بسیار مثبتی را به سرنشینان این خودرو می دهد. نمای کلی داشبورد تا حدودی به طرح داشبورد تویوتا کرولا 2017 شبیه است، اما نسبت به خودرویی که در سال 2016 ساختهشده و قیمتی حدود 400 میلیون تومان دارد، کمی شلوغ و گیجکننده است. یکی از نکات عجیبی که در طراحی داشبورد این خودرو به است، فضای خالی مستطیل شکلی است که در مقابل سرنشین جلویی قرار گرفته است؛ شاید به نظر شرکت تویوتا این فضا جای مناسبی برای قرار دادن اشیاء مختلفی مانند موبایل یا کیف پول باشد. طراحی پنل پشت فرمان ساده می باشد و به صورت سیلندری طراحی شده است؛ اما تلاش کرده اند به وسیله یک مانیتور 4.2 اینچی که در بین نشانگر دور موتور و سرعتسنج قرار گرفته است، مقداری مدرنتر به نظر برسد. یکی از ویژگیهای بسیار عالی که تویوتا راوفور فیسلیفت از آن بهره مند شده است، فضای بسیار زیاد صندوق عقب است که 1076 لیتر گنجایش دارد و اگر به حجمی بیشتر از این نیز لازم داشته باشید، بهراحتی میتوانید با خواباندن صندلیهای ردیف عقب به حجم 2067 لیتر برسید
در حال حاضر چندین مدل مختلف از تویوتا راوفور در بازار ایران موجود است که با توجه به کشور سفارشدهنده دستهبندی شده است و تفاوتهای زیادی نیز با هم دارند؛ سفارش امارات یا الفطیم که معمولا برروی درب صندوق این خودروها عبارت VXRیا GXR حک شده است، سفارش عمان و همچنین مدل T3 که سفارش شرکت ایرتویا (ایران) می باشد. تمامی مدلهای ذکر شده از مشخصات فنی یکسانی برخوردار است، اما ازلحاظ امکانات ایمنی و رفاهی تفاوتهای زیادی باهم دارند. ازجمله این امکانات میتوان به کروز کنترل، فرمان چرمی مجهز به کلیدهای تنظیمات صوتی و صفحهنمایش، درب صندوقعقب برقی، مجهز به چراغ روشنایی روز (DRL، (Auto Light، آینه وسط الکتروکرومیک، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه، آینه های جانبی برقی، سنسور و دوربین دنده عقب، سنسور باران، سانروف برقی، گرمکن صندلی ها و برف پاککن شیشه عقب وغیرها نام برد.
مشخصات فنی خودرو تویوتا راوفور فول آپشن
موتور: 4 سیلندر 16 سوپاپه
حجم موتور: 2494 سی سی
تنفس موتور: تنفس طبیعی
انتقال نیرو: دو دیفرانسیل
حداکثر قدرت: 176 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور: 233 نیوتن متر در 4100 دور در دقیقه
جعبه دنده: 6 دنده اتوماتیک تیپ ترونیک
شتاب 0 تا 100 9.3 ثانیه
حداکثر سرعت: 200 کیلومتر در ساعت
وزن : 1558 کیلوگرم
اندازه: (میلیمتر) 4570 طول – 1845 عرض – 1661 ارتفاع
فاصله بین دو محور: 2659 میلیمتر
مصرف سوخت و استانداردها
مصرف سوخت داخل شهر: 10.7 لیتر در هر صد کیلومتر
مصرف سوخت خارج از شهر: 8.1 لیتر در هر صد کیلومتر
مصرف سوخت ترکیبی: 9.1 لیتر در هر صد کیلومتر
حجم باک: 60 لیتر
استاندارد آلایندگی: یورو 5