کارشناسی بدنه و فنی خودرو پژو پارس – شما می توانید با درخواست کارشناسی تخصصی رنگ،بدنه و فنی خودرو پژو پارس خریدی مطمئن داشته باشید.شما در هر جا که حضور داشته باشید می توانید با شرکت تابش خودرو تماس بگیرید یا درخواست کارشناسی خودرو را در کادر بالا(درخواست کارشناسی خودرو) ثبت نمایید و کارشناسان تابش خودرو حدود نیم ساعت بعد به محل مورد نظر شما برای انجام کارشناسی خودرو پارس اعزام میشوند. و کارشناسی شامل بررسی رنگ و بدنه، عیب یابی موتور و گیربکس،بررسی سیستم تعلیق و فرمان و ترمز،تست تجهیزات الکتریکی و بررسی همه ی آپشن های خودرو و بررسی کارکرد دقیق خودرو می باشد و در پایان یک گزارش رسمی با مهر شرکت در محل کارشناسی خودرو توسط کارشناس تقدیم شما خواهد شد.
تاریخچه و کارشناسی بدنه و فنی خودرو پژو پارس
پژو پارس یکی از محصولات پرفروش ایران خودرو می باشد که از سال ۱۳۷۸ با نامهای پژو سفیر و پژو پرشیا در خط تولید قرار گرفته است و اکنون با نام پارس روانه بازار شده است. طراحی این خودرو از پژو ۴۰۵ که در سال ۱۹۸۸ بهترین خودرو سال اروپا بود الهام گرفته شده است.پژو پارس را میتوان خودرو محبوب جوان هایی دانست که ظاهر پژو ۴۰۵ را مقداری قدیمی میدانند و در عین حال از عملکرد ۴۰۵ رضایت خوبی دارند. این خودرو در برخی تجهیزات رفاهی همانند شیشه عقب برقی و تهویه اتوماتیک با پژو ۴۰۵ تفاوت دارد. اما به طور کلی میتوان آن را یکی از محصولات موفق ایران خودرو نامید. از اولین تولید این خودرو تا به الان تعدادی تغییرات نظیر به روز شدن طراحی داشبورد، اضافه کردن برخی امکانات رفاهی مانند سیستم تهویه اتوماتیک نصب شده است. پژو پارس همواره به خاطر قدرت خوبی که دارد در مقایسه با دیگر خودروهای ایران خودرو، حجم مناسب صندوق عقب، فضای جادار داخل کابین و رانندگی لذت بخش در دلهای خریداران ایران خودرو جا پیدا کرده است. این خودرو در ۴ نوع مختلف تولید میشود که در ادامه به بررسی آن ها میپردازیم:
پژو پارس ELX با موتور XUM
این مدل از پژو پارس را میتوان کاملترین مدل نسبت به دیگر مدل ها دانست که از بزرگترین پیشرانه باحجم1905 سی سی بهره مند شده است. پس معلوم است که مصرف سوخت آن نیز از دیگر مدل ها بالاتر باشد و مصرف سوخت ترکیبی آن چیزی در حدود ۸.۵ لیتر در هر صد کیلومتر است. همانطور که گفته شد بیشترین تجهیزات رفاهی را در این مدل میتوان یافت. امکاناتی نظیر سیستم تهویه اتوماتیک، آینههای جانبی برقی اتوماتیک، غربیلک فرمان چرمی و غیره است تفاوت ظاهری این مدل در رینگهای اسپورت فابریک ۱۵ اینچی و غربیلک فرمان چرمی آن است
پژو پارس LX
این مدل با موتورTU5با حجم 1587 سی سی به بازار عرضه میشود که در بحث مصرف سوخت، با مصرف سوخت ترکیبی ۷.۵ لیتر در هر صد کیلومتر، بهینهترین سوخت در مدل پژوپارس به حساب میآید. امکانات رفاهی این مدل بسیار شبیه به مدل ELX با موتور XUM است و تنها در مواردی جزئی تفاوت هایی دارند. مثلا در این مدل، سیستم اتولاک (قفل شدن دربها پس از گذشتن از یک سرعت معین) و اتوفلاشر (فعال شدن فلاشرها پس از ترمز ناگهانی) به کار رفته است که در مدل ELX وجود ندارد. مدلهای با موتور TU5ظرفیت گنجایش 66لیتر بنزین را دارا هستند.
پژو پارس ELX
این تریم از موتورXU7با حجم 1761سی سی بهره مند شده است. مصرف سوخت ترکیبی این مدل با موتورXUM کمتر است و چیزی در حدود ۸ لیتر در هر صد کیلومتر است. این مدل در امکانات رفاهی نیز تفاوتهای زیادی با مدل XUM دارد. تفاوتهایی مانند سیستم تهویه دستی، سیستم صوتی ساده و غربیلک فرمان پلاستیکی. شتاب این مدل نسبت به دیگر مدلها مقداری بالاتر است و صفر تا صد کیلومتر را در ۹ ثانیه طی میکند. تفاوت ظاهری این مدل با مدل قبلی در چراغ عقب دودی آن است.
پژو پارس گیربکس اتوماتیک
این مدل نیز با موتور TU5 با حجم 1587 سی سی به بازار کشورمان عرضه میشود. تجهیزات رفاهی این نوع کاملا مانند مدل LX است. مصرف سوخت ترکیبی این نوع از مدل LX که حجم موتور کاملا برابری دارد بیشتر است و ۸ لیتر در هر صد کیلومتر میباشد که دلیل آن را میتوان جعبه دنده اتوماتیک آن دانست. این مدل برای خریدارانی که به ظاهر و امکانات پژو پارس علاقه زیادی دارند و همینطور برای رانندگی راحت در شهر به جعبه دنده اتوماتیک نیاز دارند، بسیار مناسب است
بررسی کلی فنی خودرو پژو پارس
همانطور که تا اینجا توضیح داده شد پژو پارس به طور کلی با سه موتور )1900XUMسی سی)، XU7 (۱۷۰۰ سی سی) و )TU51600 سی سی) در خط تولید قرار گرفته است. موتور XUM میتواند در بالاترین دور موتور ۵۵۰۰ دور در دقیقه ۱۰۵ اسب بخار نیرو تولید کند و ماکسیموم گشتاور آن ۱۵۵ نیوتون متر در دور موتور ۳۷۵۰ دور در دقیقه است. این پیشرانه می تواند سرعت خودرو را در ۱۰.۹ ثانیه از ساکن بودن کامل به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت و در نهایت به ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت برساند. مصرف سوخت ترکیبی این مدل ۸.۶ لیتر در هر صد کیلومتر می باشد که از دیگر مدلها بالاتر است.
موتورXU7 ماکسیموم توان 110 اسب بخار را در ماکسیموم دور موتور 5500 دور در دقیقه تولید می کند بالاترین گشتاور آن نیز 155 نیوتون متر در دور موتور 4250 دور در دقیقه می باشد. صفر تا صد کیلومتر این خودرو ۹ ثانیه می باشد و به حداکثر سرعت 195 کیلومتر بر ساعت، میتواند هم برسد. . مصرف سوخت ترکیبی این مدل خودرو ۸.۱ لیتر در هر صد کیلومتر است.
موتورTU5 ماکسیموم توان 108 اسب بخار را در دور موتور 5600 دور در دقیقه می تواند به چرخ های جلو برساند و ماکسیموم گشتاور آن در دور موتور 4000 دور در دقیقه به 142 نیوتون متر میرسد. شتاب صفر تا صد کیلومتر بر ساعت این نوع خودرو13.2ثانیه می باشد و ماکسیموم سرعت آن 190 کیلومتر بر ساعت است. مصرف سوخت ترکیبی این مدل از دیگر مدلها کمتر می باشد و حدود ۷.۵ لیتر در هر صد کیلومتر است.
به طور کلی در تمامی مدلهای تولید شده پژو پارس، شتاب خودرو راضی کننده است و در مقایسه با دیگر خودروهای تولید داخل هم قیمت خود، شاهد شتاب خوب و بسیار عالی نسبت به خودروهای هم رده خود هستیم
موتور: -4 سیلندر 8 سوپاپه
حجم موتور: -1761 سی سی
تنفس موتور: -تنفس طبیعی
انتقال نیرو: -دیفرانسیل جلو
حداکثر قدرت: -97 اسب بخار در 5500 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور: -155 نیوتن متر در 4250 دور در دقیقه
جعبه دنده: -5 دنده دستی
شتاب 0 تا 100 -11 ثانیه
حداکثر سرعت: -190 کیلومتر در ساعت
وزن: -1165 کیلوگرم
اندازه: -(میلیمتر) 4498 طول – 1704 عرض – 1410 ارتفاع
فاصله بین دو محور: -2670 میلیمتر
مصرف سوخت و استانداردها
مصرف سوخت داخل شهر: -لیتر در هر صد کیلومتر
مصرف سوخت خارج از شهر: – لیتر در هر صد کیلومتر
مصرف سوخت ترکیبی: -9.1 لیتر در هر صد کیلومتر
حجم باک: -70 لیتر
استاندارد آلایندگی: -یورو 3